STREEKWINKEL BAKKERIJ

Activiteiten

Zelf (worsten)brood bakken, een rondleiding door de molen krijgen of zelfs een schietarrangement in samenwerking met het gilde is mogelijk bij de Emmamolen in Nieuwkuijk.

De beste streekproducten en ambachtelijke broden

In onze winkel vind je de allerlekkerste streekproducten zoals: biologische jam, siroop, honing en versgebakken lekkernijen. Hier koop je onze welbekende speculaasjes, vers speltbrood gemaakt van ons eigen meel en de beste oergranen. Verbouwd in de Nieuwkuijkse polder en gemalen in de Emmamolen.

Bekijk onze streekproducten

Gepassioneerd

Het echtpaar Kees en Petra van Buul blies de molen nieuw leven in. Sinds begin 2018 met Lars van de Wiel en Joost van Eijk aan hun zijde. Zij zijn sindsdien verantwoordelijk voor het horecagedeelte van de molen. Gepassioneerd als altijd runnen Kees en Petra de molen en de streekwinkel.

Zes verdiepingen

De Emmamolen bestaat uit zes verdiepingen. Het graan is opgeslagen op de eerste twee verdiepingen. De meelzolder is op de derde etage en op de vierde vind je de molenstenen. Het hijswerktuig van de molen, ook wel het luiwerk of luizolder genoemd, bevindt zich op de vijfde verdieping. Helemaal bovenin is de kap- en smeerzolder. Meer weten over de historie van de molen? Informeer dan gerust naar een rondleiding.

openingstijden

Restaurant Emmamolen (eten & drinken)

Wij zijn de gehele week vanaf 10:00 uur geopend voor Lunch, Borrel & Diner!  

Bakhuys Emma (winkel/bakkerij)

Donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur Zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Op feestdagen is Bakhuys Emma gesloten.

Hoe je ons kunt bereiken

Sint Jorisstraat 16,
5253 BL Nieuwkuijk
Gratis parkeren kan op de parkeerplaats voor de Emmamolen.